Kategorier

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Hitta VVS-jour i Göteborg


Oavsett om du har problem med läckande rör eller ett värmesystem som har slutat fungera kan du vända dig till en VVS-jour.

VVS står för värme, ventilation och sanitet. Att värme rör problem med värmesystem och komponenter kopplade till det medan ventilation handlar om just ventilationssystem är ganska givet. Sanitet innebär i sin tur problem som vanligtvis har med vattenförsörjningen i bostaden att göra. Genom en VVS-jour hittar du utbildade VVS-montörer som kan hjälpa dig med en stor bredd av problem – allt från vattenläckor till strulande element och stopp i avloppet.

När ska man kontakta en VVS-jour?

Många problem som rör till exempel olika typer av läckage är oftast bra att få åtgärdade så snart som möjligt, då vattenskador kan orsaka stora problem. Om det rör sig om ett strulande värmesystem mitt i juli kanske problemet inte känns lika akut. Att använda sig av en jourtjänst kostar vanligtvis något mer än om du hade gjort en tidsbokning för motsvarande arbete – framför allt om det handlar om obekväma arbetstider för VVS-montören.

Hur gör jag?

Om du är tidigare bekant med en VVS-firma som du vet gör ett bra arbete kan du naturligtvis vända dig direkt till dem, ifall de erbjuder jourtjänster. Om du är osäker på vilken firma du ska kontakta kan du också använda dig av en tjänst som Dorunner, där du snabbt kan få hjälp av en jour i närheten av där du bor. Efter att ha tagit kontakt med Dorunner bokar du enkelt in en tid – och är problemet riktigt akut kan en VVS-montör vara på plats inom några timmar. Om du bor i Göteborg, eller i en annan större stad, finns hjälpen ofta nära till hands och ditt problem kan vara snabbt åtgärdat.

Vad kostar det ett ta hjälp av en VVS-jour?

Kostnaden för hjälpen av en VVS-jour beror bland annat på vilken typ av problem som ska åtgärdas, hur snabbt montören behöver vara på plats och om arbetet utförs på obekväm arbetstid. Tipset är att fråga upp en prisuppgift när du kontaktar jouren, så att du kan ta beslut utefter det.


Redaktionen
Jour.se
info@qualityunlimited.com