Kategorier

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Få hjälp av en jourelektriker


Har du fått oförklarligt strömavbrott eller något annat akut elproblem? Med en jourelektriker kan du få snabb hjälp.

Att ha fungerade elektricitet i sitt hem är i dag en självklarhet – men alla råkar vi ut för strömavbrott ibland. Vad ska man då göra om strömmen plötsligt går?

1. Först och främst kan det vara bra att reda ut om det handlar om ett större strömavbrott. Kontrollera om grannarna runt om dig har ström eller inte – om hela grannskapet är mörkt ligger rimligtvis inte felet lokalt hos dig.

2. Om du konstaterar att du är den enda utan ström är det dags att felsöka! Undersök exempelvis om någon säkring har gått eller om jordfelsbrytaren har löst ut. Testa att slå tillbaka jordfelsbrytaren eller byta säkringar som har bränt för att se om det hjälper.

3. Om du inte hittar felet – eller om du vet vad felet är men inte kan åtgärda det själv – kan det vara en bra idé att kontakta en elektriker som har jour. Genom tjänster som exempelvis Dorunner betalar du en kostnad månadsvis och kan få snabb hjälp. Du kontaktar deras jour, kommer överens om en tid inom en snar framtid (beroende på hur akut ärendet är) och får sedan besök av en jourelektriker hem till dig som undersöker och åtgärdar problemet.

Vad kostar en jourelektriker?

Det är svårt att ge ett konkret svar på vad kostnaden för en jourelektriker blir. Prislappen beror bland annat på vad som ska åtgärdas, hur lång arbetstid som krävs och om elektrikerns utryckning sker på obekväm arbetstid. Liksom de flesta jourtjänster kan det blir dyrare att få hem en elektriker på jour än ett vanligt inbokat besök. Fundera på hur akut problemet är och bedöm om du kan vänta någon eller några dagar med att få hjälp.  


Redaktionen
Jour.se
info@qualityunlimited.com